3. 7. 2014

Bike Valachy - maraton horských kol

Bike Valachy je třetím závodem letošní Valachy tour. Bikový maraton horských kol pro veřejnost po ostrých valašských kotárech odstartuje v sobotu 12.7., Velké Karlovice. Připraveny jsou dvě tratě - 45 km a 20 km i dětské závody.


Bike Valachy maraton - trať A - 45km

Bike Valachy

závod v maratonu horských kol je třetí závod VALACHY TOUR 2014 s centrem u hotelu Galik. Pořadatelé připravili pro všechny cyklisty dvě varianty tratě, které Vás provedou po krásných valašských kotárech. Užijete si nádherné výhledy, vydatné kopce a náročné sjezdy, ale i četné singltrailové pasáže. Lahoda pro každého bajkera!

Bike Valachy maraton

Trať A - 45 km - převýšení 1 600m - okruh vede přes Miloňov, následně se dvakrát překonává hřeben Vsetínských Beskyd. Poté trať závodníky povede kolem Třeštíku dolů do Babské a kolem hotelu Horal na Oselnou a hřeben Javorníků. Přes Homůlku se závodníci dostanou zpět do Léskového a po běžkařské trase zpět k hotelu Galik.

Bike Valachy fitnessBike Valachy fitness - trať B - 20km

Trať B - 20 km - převýšení 700m - okruh vede přes Miloňov a následně se na hřeben Vsetínských Beskyd. Kolem rozhledny Miloňová se pak sjíždí zpět do Hanzlůvky, závěrečné metry trati vedou terénem za areálem Lesková k cílovému prostoru před hotelem Galik.

Další program

  • Testování kol Specialized
  • Autogramiáda a neformální beseda se závodníky Specialized Racing Teamu ve složení: Jaroslav Kulhavý a František Raboň
  • Vložený závod o největšího tvrďáka před hotelem Galik - kdo vyjede nejdál (po koridoru vyznačeném strmě vzhůru vedle sjezdovky Galik)
  • Dětské závody

Těšíme se na Vaši návštěvu! Rezervace ubytování.

Více informací k závodům najedete na Valachy tour.

Bike Valachy 2014

Nahoru