Golf Horal

Golf Horal Velké Karlovice má děvet jamek a je umístěno v kopcovitém terénu Beskyd, kde můžete prožít netradiční golfové zážitky.

Golfové hřiště Horal přináší příjemné zpestření nejen zkušeným golfistům, ale také začátečníkům, kteří by se chtěli seznámit s golfovou hrou během svého pobytu ve Velkých Karlovicích. Při dovolené u nás k tomu máte ideální příležitost!

Golfové hřiště Horal

Golf Horal Velké Karlovice

je veřejné hřiště a záhrát si zde můžete i když nejste členem žádného golfového klubu ani České golfové federace. Nemusíte ani mít tzv. zkoušku způsobilosti - zvanou zelená karta.

Golfové hřiště Horal sice svou velikostí nepatří k největším, ovšem krásou okolní přírody a vsazením do nezvykle členitého terénu Beskyd se řadí mezi nevšední a oblíbená hřiště.

  • 9 jamek (4 tříparové a 5 čtyřparových)
  • driving range - kryté odpaliště s možností tréninku za každého počasí
  • indoor golf v zázemí hotelu Horal

Začátečníci i pokročilí mohou využít lekce výuky se zkušeným trenérem.
V letních měsících se pravidelně v sobotu koná Dětská golfová akademie s výukou školáků.

Golfové hřiště Horal se rozléhá v údolí Dynčák, uprostřed chráněné krajinné oblasti. Proto zde platí pro hráče přísný zákaz vstupu do biozón. Hra je zde opravdu nezapomenutelným zážitkem v nádherné přírodě Beskyd s kouzelnou kulisou valašských dřevěnic.
Podrobnější informace o délkách a profilu jamek Vám nabídne detailní popis hřiště (5MB). Při hře na 18 jamek má celkovou délku 3092 metrů ze žlutých odpališť a 2752 metrů z červených odpališť. Maximální doba hry pro 9 jamkové hřiště je 2 hodiny 30 minut.

Golfové hřiště Horal - Velké Karlovice

Těšíme se na vaši návštěvu!

Rezervace ubytování

Nahoru